donderdag 17 januari 2008

Shownieuws.


Krap-an speelt voor elk wat wils.
Krap-an bestaat 15 jaar.Desondanks viert de band over enige tijd een 25-jarig jubileum.De oprichters Hendrikus Vugteveen en Henk Schuring doen er nogal geheimzinnig over. Het enige dat het duo wil verklappen is dat het jubileum betrekking heeft op hen beiden.De twee zijn n.l. samen 25 jaar geleden als muzikaal duo gestart en dat willen ze vieren.Zodra het jubileumfeest in de steigers staat zullen we hier op terug komen aldus het tweetal Krap-an muzikanten.
Gitarist Hendrikus Vugteveen uit Meppen en toetsenist Henk Schuringa uit Nieuw-Amsterdam hebben op de buhne gezelschap van drummer Gerbe Hooiveld uit Nieuw-Weerdinge,bassist Nico van der Luit uit Gieten en zangeres Petra Klassens uit Aalden.
Binnenkort gaat de feestrockband een cd maken.Op de cd komen 12 tot 15 nummers.
Voor dat album heeft Hendrikus Vugteveen vijf nummers geschreven,de rest van de nummers zijn covers uit het brede repertoire. De nummers worden opgenomen in de M3 studio van Skik-drummer Marlon Davers.
klik hier om het hele artikel te lezen

3 opmerkingen:

Marijke zei

hej Nico,lijkt me geweldig om te doen!
Komt de cd in eigen beheer uit of moeten we naar bol.com?

Anoniem zei

Hoi Marijk.
Het is altijd leuk om een CD-tje op te nemen en het zou heel goed kunnen dat ie straks bij bol.com te bestellen is. (of Wehkamp of zo).
Mocht dat niet zo zijn dan is het spiegelplaatje altijd bij mij te bestellen. Dit ter zijner tijd natuurlijk want de opnames moeten nog starten.

p.s. We staan leuk op de site.
Via ????????

Marijke zei

Hej Nico,
ik heb zo mijn mensen die de kranten voor G&Co doorspitten(waarvoor dank).
Veel plezier en maak er wat van!