woensdag 17 december 2008

Ook boos !



Tja, niet alleen Wilma kon heel boos kijken.
Wat dachten jullie hiervan!
Wie kan er iets over vertellen, het lijkt wel of dit bij een groene-kruisgebouw is oid?
Graag jullie verhaal mbt deze foto.
Uw Geerts-Quizz-Master.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een geweldige foto! Volgens mij is dit bij het Nutsgebouw aan de Asserstraat, waarin vroeger de kleuterschool was gevestigd. Wim.

Anoniem zei

Asserstraat 2 te Gieten en inderdaad het Nutsgebouw. Hier werden kinderen onder erbarmelijke omstandigheden GEVACCINEERD tegen ziektes als BOF, KINKHOEST, RODE HOND , MAZELEN, POKKEN, POLIO enz. Misschien had ik argwaan en op alles voorbereid. Maar het kan ook zo zijn dat ik op een gang naar de kleuterschool werd voorbereid. Weg vrijheid. Als gebouw was dit voor een kleuterschool niet zo geschikt.Ik weet niet meer of ik het gebouw inderdaad als kleuter bezocht heb (wie wel ?). Op de site het geheugen van gieten staat een foto uit 1953, hier sta ik niet bij. Op 4 dec. 1954 verhuisde de kleuterschool naar de KIEKENHOF. Juf was zus Alie en ik weet nog dat ik binnen de omheining van de Kiekenhof altijd juf zei en erbuiten altijd Alie. Ik heb me daarin nooit vergist.

Anoniem zei

Toevoeging:
De martelpraktijk van het vaccineren was toevertrouwd aan ZUSTER TRIPPIE (adem in-adem uit wasknipper op de neus) Zij speide er niet in.

Anoniem zei

Een zéér boze Henkie,geflankeerd door Alie en Willie voor het Nuts-
gebouw, Gieten,die er nog net zo staat.
Groetjes,
Wilma.