maandag 9 juli 2007

Nieuwe "Site links" .


Boelie zit in het organisatiecomité van de grootste starparty van Nederland (dat is een samenkomst van amateurastronomen van heel Nederland, om samen waar te nemen en te bbq-en, ed. Heel gezellig samenzijn) We deden dat altijd eens in de 2 jaar, nu is dat zo succesvol, dat we dat nu 2 keer per jaar doen.
Dit notabene naar aanleiding van het 12 en half jarig huwelijk van Roelie en Roelof in 1983; zij deden dat in het kamphuis van Hooghalen, en dat vond ik zo'n mooie plek, dat ik daar een starparty wou organiseren (komt nl. uit Amerika); in 1985 zou de eerste zijn.

Ook is Boelie 2e secretaris van de VAS (Ver. voor Amateur Sterrenkunde Zuid Drenthe)De twee nieuwe sites staan aan de linkerkant van het Blog.Weten we ook waar Boelie uithangt als hij niet in het Gemeentehuis werkt!

2 opmerkingen:

cabouter zei

Een illuster gezelschap, krijgen we ook mooie plaatjes van the stars te zien op Geerts en co?

boelie zei

Uiteraard! Ik neem aan dat je steropnames bedoelt, zoals nevels, planeten en sterrenstelsels. Het gezelschap is inderdaad heel bijzonder en komen overal vandaan, het merendeel uit het westen. Daar hebben ze bijna geen donkere hemels meer, en zijn lyrisch over onze Drentse donkere nachten! Maar gek doen, dat kunnen we ook-))