zaterdag 8 oktober 2011

Zalencentrum Boelens Wildervank sluit na 70 jaar noodgedwongen






WILDERVANK - Boele Boelens van Party Zalencentrum Boelens in Wildervank, heeft het besluit moeten nemen om met zijn onderneming per 1 oktober 2011 te stoppen. Door aanhoudende dalende omzetten is het bedrijf niet meer rendabel.

Boelens heeft vele manieren van ondersteuning gezocht in de hoop dat hij zijn zalencentrum, dat een belangrijke rol in de Wildervanker en Veendammer gemeenschap speelt, weer gezond kon krijgen, maar dit heeft niet geleid tot een ommekeer.

Boelens heeft zijn medewerkers en verenigingen die in het centrum bijeenkomen, vorige week van dit besluit op de hoogte gebracht.

Dat dit voor de familie een zeer emotionele en moeilijke beslissing was, moge duidelijk zijn. Boelens is een begrip geworden in de wijde omgeving. Boele, zijn ouders en grootouders zijn hun hele leven met het bedrijf, dat bijna 70 jaar op deze plek heeft bestaan, verbonden geweest.

Boele Boelens wil op dit moment niet nader op de zaak in gaan: hij heeft er even geen energie meer voor. Via deze weg wil Boelens een ieder hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de goede herinneringen.

bron veendammer.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij wensen de familie Boelens heel veel sterkte bij deze moeilijke en emotionele beslissing!
Wim en Kina.

Anoniem zei

Jantje en ik conformeren ons met de
reactie van Wim en Kina,heel erg
jammer. Ik heb voor Egbert de kranten
knipsels van hier bewaard.
Anne

"Geerts in Tenerife" zei

Ik had het al gelezen.
Inderdaad heel erg jammer.

Boele Rotterdam zei

Ontzettend lief zulke reacties op het Geerts blog te lezen. Dat doet je toch wel wat. Bedankt.
Boele Rotterdam