zondag 15 mei 2011

KAMPIOENEN !!




Met een 18-0(!) overwinning op Oosterend zijn de voetbalvrouwen van SRC kampioen geworden in de vijfde klasse.

SRC liet wederom zien waarom zij de terechte kampioen zijn: iedereen kan scoren. Bij de druk bezochte wedstrijd was het de combinatie van een gesloten defensie met een sterke aanval die zorgden voor deze uitslag. ”Het goede collectief en goed positiespel is de gehele competitie al goed voor elkaar: de dames hebben alles voor elkaar over! Zo kun je dus kampioen worden”, vertelde een zichtbaar trotse coach Marcel Groen na afloop.

Jiska van Dam was vanmiddag een van de opvallende speelsters met twee goals en drie assists. De inmiddels ”oude rotten” Sacha Koks en Linda Dirven zijn super trots op de collega’s: ”We hebben een heel jong team. Waar een ieder veel voor elkaar over heeft. Een hecht collectief dus.’’

Volgend jaar komt SRC in actie in de vierde klasse. Een groot avontuur. ”We houden de groep goed bij elkaar. Tweede deel komend seizoen komt onze vaste keeper weer terug (zwangerschapsverlof) en we zien alleen ons grote talent Rowena Drese vertrekken naar Reiger Boys. Aan de andere kant gaat het ook erg goed met het meisjesvoetbal bij de jeugd. Talenten kunnen straks doorstromen naar ons team. Er is binnen SRC een goede structuur, dus dat gaat vast goed komen.” aldus Marcel Groen. Het bleef lang onrustig.

bron: afrit71
bekijk hier alle foto's
van Michel van Balkum
bron: vvsrc

5 opmerkingen:

"Geerts in Tenerife" zei

Gefeliciteerd Kelly!
18-0 jeetje!! :-)

Marijke zei

Goed gedaan meiden... superscore !!

Anoniem zei

Kelly gefeliciteerd met het behaalde
kampioenschap,super man.
Stond jij in het doel? vandaar die 0
natuurlijk.
Op naar de eredivisie .
groetjes oom anne.

Roelof E zei

He Kelly,

Gefeliciteerd, wat een uitslag.
Welke klasse wordt het volgend jaar?

Mocht je nog eens een oefenwedstrijd willen spelen in het mooie Drenthe, tegen de dames van Ruinerwold, laat het maar weten.
Groetjes van de scheids uit Ruinerwold

Roelof Boelens zei

Lieve Kelly,

Dat hebben jullie toch maar weer voorelkaar gekregen.
Fantastisch gedaan en van harte gefeliciteerd!

Roelof, Renate en Kids