vrijdag 13 maart 2009

Bestuurswijziging SIVO 2009


Voor 2009 is het SIVObestuur op enkele plaatsen gewijzigd. Voorzitter Post: “Twee zeer gewaardeerde DB-leden, penningmeester Wim Geerts (foto) en secretaris Jan Klingenberg, die al vele jaren actief zijn voor SIVO stoppen ermee. Beiden zijn SIVO-mensen in hart en nieren en hebben onvoorstelbaar veel voor het festival gedaan.“

Inmiddels zijn de opvolgers benoemd. Benno Zwart uit Odoorn is de nieuwe secretaris en Bob Brongers, eveneens uit Odoorn, gaat zich als penningmeester inzetten voor het SIVO. Met beide scheidende bestuursleden kunt u binnenkort op sivo.nl een afscheidsinterview verwachten.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooie foto Wim.
Liefs, Wilma.

Anoniem zei

Petje af, ome Wim! Afscheid met pijn in het hart? Nu maar genieten van de SIVO zonder de verplichtingen.
Liefs, Willemijn & co

"Geerts in Tenerife" zei

Hoi oom Wim,

Dus je stopt met SIVO.
Je doet het ookal heel wat jaren he.
Nu moet iemand anders het maar doen kan jij lekker genieten,ha,ha,:-)

liefs ,Renate

Marijke zei

Hallo oom Wim,
minder stressen en meer genieten!
En inderdaad Wilma mooie foto!
liefs uit Den Helder.

Anoniem zei

Lieve familie, bedankt voor de complimenten, maar ik ben zelf niet zo weg van de foto, wat dat betreft heb ik geen talent. Ik moet het er maar mee doen.

Anoniem zei

Lieve Renate in Tenerife,
Er komt dit jaar weer een folkloregroep uit Tenerife naar Odoorn.De groep komt uit La Laguna en heet Grupo Folclórico Princesa Iraya. Misschien komen ze wel bij ons thuis. Kijk voor de informatie van de groep op de website van sivo.nl. Groetjes Wim.