zaterdag 3 oktober 2009

Rock De Engel is terug


Hoi familie,
een beetje laat maar ik wil jullie dit krantenbericht toch niet onthouden,
en als je in de buurt woont ...kan misschien nog net !
groetjes,
Marijke & Co.
bron HeldersWeekblad


DEN HELDER - Rockcafé De Engel organiseert op zaterdag 3 oktober vanaf 16 uur Rock De Engel, met negen bands op programma is het rocken geblazen.

Dysmorphium, zal de aftrap verzorgen, daarna speelt Bad Omen. Undefused is de derde band van deze middag, na een lange tijd in de oefenruimte te hebben gezeten en vele wisselingen in de band zijn ze er nu toch echt klaar voor om de show te stelen. Million Dollar Scam zal de boel niet belazeren, dit viertal is niet onbekend in de engel en zal het middag programma afsluiten

Om acht uur s'avonds na de pauze is Encircle aan de beurt, deze rock formatie zal het begin van het avond programma opstarten. KFFR, de thrash-metal band uit Heerhugowaard doet er een schepje boven op en zet de versterkers alvast op standje elf. De drie mannen van Diagnosis zullen het publiek opzwepen en de menigte gek maken met hun eigen repertoire en een oude cover hier en daar zullen ze het dak eraf blazen.

Als afsluiter van de avond staat Pulverised op het programma alles zal verpulverd en kapot gaan. De entree is 3 euro en de aanvang is om 16 uur Rockcafé De Engel is te vinden in de Koningstraat.

2 opmerkingen:

Roelof B zei

Welnu, hoe is het gegaan gisteravond
Volle bak denk ik.
Dat het gezellig is geweest staat vast buiten kijf, misschien nog wat foto´s en-of film materiaal.

Wil jullie nog even attenderen op de update van het collectief geheugen van Gieten.
Staan oa 2 nieuwe foto´s op met Opa Geerts met het heidebloempje.
Er worden nog namen gevraagd, misschien kunnen we ze helpen!

Groet,

Roelof

Cabouter zei

Toffe foto, ik was er natuurlijk weer niet bij als ouwe kloek, maarr een filmpje op geerts en co is zoals roelof voorstelt wel een heel leuk idee!!
Auntie C